LA PROPIETÀRIA DE L’ESTACIÓ DE RENFE DE TORDERA, ES QUEIXA DE QUE LA GENT NO COMPRA EL BITLLET DE VIATGE.


Un gran nombre de Torderencs, continua sense comprar el tiquet per anar en tren. L’actual propietària de l’estació de Renfe, Carme Rodriguez, ha explicat que és molta la gent que cada matí agafa el tren per desplaçar-se al treball, però també és molta la gent que no compra el bitllet corresponent per utilitzar aquest transport. Una de les raons principals pel qual la gent no compra el bitllet, segons assegura la propietària, és perquè a primera hora del matí no hi ha revisor. Això no hauria de ser un problema, segons ha explicat Carme Rodriguez, si tothom entengués que el tren és un transport públic i s’ha de pagar per fer-lo servir.

La propietària de l’estació també ens ha explicat que ella és la única responsable de l’estació i del que passi allà.

En cas que ella es negués a continuar aquesta feina, no hi hauria ningú que legalment la pogués substituir, ja que s’hauria de tancar durant tres mesos l’estació per realitzar-se un concurs públic i trobar un altre propietari.

Carme Rodriguez, va penjar fa uns dies uns cartells a l’entrada de l’estació explicant el problema, uns fulletons que van ser cremats.

Aquesta no és la primera ocasió, que l’estació de tren de Tordera, pateix morositat dels passatgers. L’antic propietari, havia criticat en reiterades ocasions que la gent no pagava el bitllet per la falta de revisors en els combois de la Renfe. L’actual propietària de l’estació de tren, fa una crida a la ciutadania de Tordera, per que paguin el bitllet i evitin que l’estació que hagi tancar.