Pere Cot representa aquest cap de setmana l’obra ‘El sopar dels idiotes’


L’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot prepara aquest cap de setmana la representació de l’obra ‘El sopar dels idiotes’, sota la direcció de Judit Martin Acosta. Pere Canut, un editor reconegut, espera amb desig tots els dimecres perquè celebra un sopar ben especial amb els seus amics, però aquest dimecres, els plans no li sortiran com tenia pensat… Ens en parla la directora Judit Martin.

sopar dels idiotes

L’obra està interpretada per: Juan Manuel Esteban, Erik Miralbell, Paco Cervero, Ernest Gras, Ariadna Vergés i Queralt Ametller. Les funcions seran dissabte i diumenge a les 19:00h i està recomanada a majors de 7 anys. Les entrades al preu de 7 euros es poden reservar al Teatre Clavé.

L’Associació Pere Cot i Ràdio Tordera han arribat a un acord per enregistrar la funció i que es pugui visualitzar, uns dies després, en el canal de youtube de l’emissora.