L’AJUNTAMENT DE TORDERA, CONVOCA AVUI PLE ORDINARI AMB 13 PUNTS EN L’ORDRE DEL DIA I 8 MOCIONS.


L’ajuntament de Tordera, convoca per avui, ple ordinari amb 13 punts en l’ordre del dia i 8 mocions. Entre els punts ordinaris destaquen la ratificació del conveni de INCASOL per la construcció d’habitatges socials, la posta a disposició del departament d’educació dels terrenys per al nou centre escolar, la creació d’una Junta Local de Seguretat i el Desistament del recurs contenciós contra l’acord del Ple de l’Ajuntament de Blanes de data 29 de juliol de 2003 en el qual es revocava l’acord de l’Ajuntament de Blanes d’informar favorablement el traçat proposat per l’Ajuntament de Tordera i la Plataforma Salvem Jalpí de desdoblar la N-II pel terme municipal de Blanes. El ple ordinari, finalitzarà amb el torn obert a precs i preguntes. La sessió, començarà avui a les 9 del vespre a l’auditori del Teatre Clavé, retransmès en directe per Ràdio Tordera.