La secció de patinatge artístic del CPTordera segueixen preparant-se per les competicions


Des de la secció del patinatge artístic del CPTordera continuen patinant i entrenant. En Josep Romaguera, delegat de l’entitat en declaracions a Ona Maresme, ha dit que són molt afortunats de poder patinar actualment, encara que no sigui totalment amb la normalitat i regularitat d’abans.

Al mes d’octubre es van reiniciar les competicions federatives, però un mes després es van tornar a aturar. Actualment, això sí, les proves d’iniciació s’estan duent a terme. El president ens explica com es realitzen aquestes.

Josep Romaguera PAT Actualitat 1

Avui dia el club fa els entrenaments setmanals en totes les seves categories i només els equips d’iniciació estan preparant-se per anar a les properes proves convocades. Pel que fa a competicions, aquells patinadors que en formen part d’aquestes, estan a l’espera de noves informacions.

Per acabar, el president ha comentat que intentaran realitzar “un parell de trofeus” aquí a Tordera, en els quals vinguin clubs veïns. I és que l’any passat ja no es va poder realitzar el Festival de patinatge del club per la Festa Major i sembla, segons diu Romaguera, que aquest any no es celebrarà la 53a edició. Si es pogués, la idea del club seria fer una petita mostra de patinatge per a les famílies.