AQUEST CAP DE SETMANA COMENÇA LA FESTA DEL VEÏNAT DE SANT DANIEL AMB ACTIVITATS PER A TOTS ELS PÚBLICS.


L’Associació de Veïns de Sant Daniel organitza per els dies 30 i 31 de juliol i 1 i 2 d’agost la festa del veïnat.
Divendres els actes s’iniciaran amb el 16è sopar de germanor i seguidament ball de nit amenitzat per el grup Nit i dia.
Dissabte a les set de la tarda hi haurà un espectacle d’animació infantil amb el grup singlot i tot seguit es farà el 23è concurs de disfresses per a totes les edats.
A dos quarts d’onze començarà el primer ball de nit amb el músic Pere de Breda i a les dotze hi haurà el gran ball amb el grup Orgue de gats.
Diumenge els actes es reemprendran a la una del migdia amb la celebració de la missa i a les set de la tarda hi haurà una audició de sardanes a càrrec de la cobla Canigó. Durant el transcurs de les sardanes s’escollirà la pubilleta i l’hereuet de Sant Daniel. A dos quarts de dotze de la nit es farà el ball de nit amb el grup Loren i a la mitja part es farà el lliurament de premis dels tornejos de dòmino i futbolí que s’hauran disputat durant el cap de setmana (inscripcions prèvies al tel. 937640712).
Finalment, els actes de la festa de Sant Daniel finalitzaran el dilluns, dia 2 d’agost. A les sis de la tarda es faran jocs de cucanya per a totes les edats i a les 11 de la nit tindrà lloc el ball de fi de festa amenitzat per l’orquestra Montecarlo. Durant el transcurs del ball s’escollirà la nova pubilla del veïnat i es farà la tradicional rifa del xai. La membre de l’associació de veïns, Miriam Muñoz, ens explica les activitats organitzades.

Totes les activitats de la festa de Sant Daniel tindran lloc a la pista Mina Jalpí.