LA COMISSIÓ DE FESTES RECORDA QUE ENCARA ES PODEN SOL·LICITAR LES LLOTGES DE FESTA MAJOR I VOTAR PER ELS CANDIDATS A HEREU I PUBILLA.


La comissió de festes recorda que encara es poden aconseguir les llotges de la festa major de Tordera. Les llotges es poden sol·licitar fins al 13 d’agost a les antigues galeries comercials. El preu de les llotges és de 57 euros i el sorteig es realitzarà el 16 d’agost a les 8 del vespre al local Emili Vendrell. La regidora de Cultura i festes, MªÀngels Cayró, explica el funcionament del lloguer de les llotges i informa sobre les orquestres que tocaran en el ball de nit.

D’altra banda, també s’han repartit els llistats de joves nascuts entre l’any 1982 i el 1986 per tal que es puguin votar els candidats a pubilla i a hereu. La regidora, MªÀngels Cayró explica el funcionament.

Les votacions es podran fer fins el dimarts, 3 d’agost a les urnes que es troben a diversos establiments del centre del poble.