IniciAppLa Diputació concedeix 50.580 euros per millorar els centres educatius de Tordera

La Diputació concedeix 50.580 euros per millorar els centres educatius de Tordera

La Diputació de Barcelona ha aprovat el Pla de xoc d’equipaments responsables 2030, dotat amb 6.260.000€, amb l’objectiu de millorar els centres educatius públics de la província de Barcelona per impulsar mesures d’eficiència energètica i fomentar la seva relació amb l’entorn i el seu ús públic.

La distribució dels ajuts s’ha calculat amb variables i criteris objectius que atenen tant a una dimensió poblacional com a una dimensió d’equitat, i a Tordera li corresponen un total de 50.580 euros. El pla compta amb dues línies d’actuació i els destinataris poden distribuir lliurement la dotació econòmica atorgada per a la digitalització i sostenibilitat dels equipaments educatius, i per projectes per a la millora dels usos socials dels espais.

Aquest nou pla de xoc s’articula com un Pla sectorial del Programa general d’inversions de la Diputació de Barcelona i està vinculat al compromís de la corporació d’impulsar, durant el mandat, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030.

ÚLTIMES NOTÍCIES