L’ENTITAT JUVENIL “EL CRIT” APLEGA UN CENTENAR PER PERSONES, EN LA NIT DE L’HUMOR, INCLOSA DINS EL PROGRAMA D’ACTES ESTIU JOVE 2004.


El parc Prudenci Bertrana, va acollir dissabte, la Nit d’Humor, organitzada per l’entitat juvenil el crit. L’activitat, va constar d’actuacions de pallassos , un concert de temes clàssics del rock espanyol. El membre de l’entitat, Carles Vendrell, creu que s’han de millorar alguns aspectes pels propers actes.

L’activitat, va ser amenitzada per la projecció de pel·lícules antigues de dibuixos animats. L’entitat juvenil CRIT prepara per al 7 d’agost la Nit de Varietats. L’activitat comptarà amb una actuació de la companyia de teatre Akit’enganxu, un concert amb el cantautor torderenc Friscu i un espectacle de percussió i veus a càrrec del duet local Els homes del temps. Aquest actes, s’inclouen dins el programa Estiu jove 2004, que organitzen la regidoria de joventut, el consell municipal de joventut i l’entitat el crit.