LA COMISSIÓ DE FESTES EDITA EL PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA MAJOR DE TORDERA, QUE S’ALLARGARÀ DUES SETMANES DEL 14 AL 28 D’ AGOST.


La revetlla de Santa Maria, donarà el tret inicial de la festa major de Tordera 2004, amb l’actuació de Frenetic i Obrint Pas i la cinquena jornada de jocs de Rol i tallers de pintura en miniatura, organitzades ambdues activitats per l’entitat juvenil “Crit”.
La festa major pròpiament dita començarà dilluns 23 d’agost, amb el pregó, el correfoc i el concert de la salseta del poble sec. Al llarg de la festa, les entitats de Tordera, han organitzat moltes activitats adreçades a tots tipus de públic.

La regidora de festes destaca, entre les novetats de la festa major, el torneig del club bàsquet Tordera, els balls tradicionals de l’entitat La Nostra Dansa i la cursa d’ases, entre d’altres.

La regidora de festes, Maria Angels Cayro, creu que encara és aviat per desvetllar el nom de la pregoner d’enguany. Tot i això, avança que l’intenció és continuar portant persones que tenen ressò dintre del poble.

Les orquestres convidades d’enguany, seran la Selvatana, la Rosaleda i la Blanes orquestra. Tots els concerts i balls es realitzaran per tercer any consecutiu a la pista coberta de l’amistat.