IniciNoticiesEducacióLA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA, RECORDA QUE ESTÀ OBERTA EL PERÍODE DE...

LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA, RECORDA QUE ESTÀ OBERTA EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ PER A CURSOS DE FORMACIÓ OCUPACIONAL.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Inserció Laboral de l’Ajuntament de Tordera informa que encara està obert el període d’inscripció per als cursos de formació ocupacional que començaran el proper mes de setembre.
Els cursos estan subvencionats pel Departament de Treball i Indústria de la Generalitat i s’adrecen a persones que es troben en situació d’atur. Els cursos que s’oferiran a Tordera seran els següents:

Curs d’auxiliar d’infermeria en geriatria: adreçat a dones aturades majors de 25 anys. Començarà el 6 de setembre, és de 369 hores i comptarà amb pràctiques a empreses.

Curs de depenent de comerç: adreçat a joves en situació d’atur menors de 25 anys. El curs començarà el 4 d´octubre, constarà de 249 hores i també es faran pràctiques a empreses.

Curs d’aplicacions informàtiques de gestíó: adreçat a homes i dones aturats i majors de 25 anys. Començarà el 13 de setembre i constarà de 275 hores teòriques i pràctiques.

Curs de neteja industrial: destinat a majors de 25 anys, constarà de 184 hores i també amb pràctiques a empreses. L’inici serà el 13 de setembre.

El període d’inscripció per a qualsevol dels cursos ja és obert i per formalitzar la matrícula cal adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica i Inserció laboral de l’Ajuntament de Tordera (Pl. Concòrdia sense número. Per a més informació cal trucar al telèfon 937650414.

ÚLTIMES NOTÍCIES