EL CERCLE D’HISTÒRIA DE TORDERA ORGANITZA AVUI UNA CONFERÈNCIA AMB EL TÍTOL “UN RECORREGUT LITERARI PER TORDERA I EL SEU PAISATGE” DINS ELS ACTES DE LA FESTA MAJOR.


L’entitat torderenca, Cercle d’història ha organitzat per avui una conferència dins els actes de la festa major. El títol de la conferència és “Un recorregut literari per Tordera i el seu paisatge”. El president de l’entitat, Xavier Serra ha explicat el contingut de la xerrada que es realitzarà al Teatre Clavé.

La conferència és a càrrec de Narcís Figueras, professor de la universitat oberta de Catalunya i president del centre d’estudis Salvatans. 

L’entitat del cercle d’història ja ha organitzat en anteriors edicions de la festa major conferències relacionades amb la història de Tordera. La conferencia, serà avui a les 9 del vespre a l’auditori del Teatre Clavé. Al finalitzar hi haurà pica-pica per tots els assistents.