L’Associació de Dones Torderenques estableix l’empoderament de les dones com a crida principal a les reivindicacions del 8M


L’Associació de Dones Torderenques és una entitat local dedicada a la promoció de l’apoderament de les dones a través de l’organització d’una àmplia diversitat d’activitats: gimnàs, tai-txi, pilates, ioga, zumba, tallers de costura…

L’entitat torderenca no està únicament dirigida a dones sinó que a moltes de les activitats també tenen part de públic masculí, especialment en aquelles dirigides al treball espiritual i la realització personal que venen organitzant des dels seus inicis, malgrat que, des de l’esclat de la situació de crisi sanitària, han hagut de cessar la seva realització.

També cal destacar que, tal com posava de manifest Noemí Romera -tresorera de l’entitat- a l’entrevista realitzada per a l’espai de la Teranyina, tenen públic de totes les franges d’edat, des dels 16 fins a pràcticament els 90 anys.

Noemí va explicar la finalitat última de la seva associació i el missatge que volen transmetre respecte les dones que, destaca, va especialment dirigit a deixar un llegat per a les properes generacions.

Tall de veu 1 Noemí Romera

També va parlar sobre l’esdeveniment de rellevància, el Dia Internacional de la Dona, en què han centrat la seva activitat en fer difusió del seu missatge i transmetre la importància de les petites accions que contribueixen a un gran objectiu comú.

Tall de veu 2 Noemí Romera

Per acabar va destacar que, malgrat l’excepcionalitat de la situació que ens toca viure a dia d’avui, es mostren optimistes i amb molt d’entusiasme per organitzar activitats tan aviat com puguin i acollir a tantes persones com sigui possible.