Ja es pot participar als Premis Literaris Sant Jordi i al Concurs de Punts de llibre


Un any més, des de l’Ajuntament de Tordera impulsa el concurs literari de Sant Jordi. Com cada any el concurs literari estableix les categories infantil, juvenil i adults, dividits en grups i amb diferents modalitats (poesia, prosa i recerca). També, en el marc del Concurs s’inclouen la Beca de Recerca Local Salvador Vendrell, L’Impromtus Prudenci Bertrana, el Concurs de Punts de llibre i el premi infantil “Baron de Carlos”. El regidor de Cultura, Josep Llorens confia que la participació i la qualitat dels treballs siguin com els altres anys.

Llorens Sant Jordi

Els treballs s’han de presentar a l’Ajuntament de Tordera.  El dia límit per a la presentació és el dia 19 de març de 2021 a les 14.00h preferentment de manera telemàtica a través de la seu electrònica i especialment enguany per les mesures adoptades per prevenir la COVID-19.

La normativa del Concurs literari per a cada categoria i modalitat es pot consultar a www.tordera.cat. El veredicte es farà públic durant els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi.