ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LES ACTIVITATS DEL CAP DE SETMANA EN LA FESTA MAJOR DE TORDERA PROTAGONITZADES PER LES ENTITATS I EL CONSELL MUNICIPAL DE JOVENTUT


Les entitats de Tordera, han protagonitzat les primeres activitats de la festa major de Tordera.
L’associació cultural i recreativa Pere Cot va representar el passat dimecres i divendres al teatre Clavé, una nova edició del Music 2004, aquest any el musical portava per títol “Un any al mas”.

Glòria Prunera també ha explicat el nombre de participants al musical d’enguany i ha valorat l’afluència de públic a les dues representacions.

Aquest passat cap de setmana també s’han celebrat alguns dels actes que inclou la programació de la festa major. Dissabte a la tarda es va realitzar la cercavila de gegants pels carrers del poble amb dos recorreguts simultanis. L’acte va finalitzar a la plaça de la sardana, on els gegants de les tretze colles participants van ballar. 

Una de les novetats del programa d’enguany són els balls tradicionals organitzats per l’associació la Nostra Dansa. El grup de música tradicional convidat va ser Sants & Fot de Barcelona. L’acte es va realitzar a la pista de l’Amistat.

Aquesta és la primera edició de l’activitat. L’entitat La nostra dansa té la intenció de repetir l’acte en properes edicions de la festa major.

El Forum pel teatre i la cultura, van reunir ahir, un bon nombre de torderencs, en la representació de l’obra “Quan la ràdio parlava de Franco” de Josep maria Benet i jornet. L’obra va traslladar els assistents a la visió que reflectia la Ràdio de la dictadura franquista.
La regidoria de joventut i el consell municipal de joventut, van organitzar la sisena edició del cercatasques i la dormida popular, amb un gran èxit de participació en les dues activitats. Més de 350 persones i 15 bars de Tordera van participar divendres, en el cercatasques de la festa major.

La festa va finalitzar amb discoteca mòbil al parc prudenci bertrana. Dissabte, més d’un centenar de persones, es van aplegar a la plaça de l’esglèsia en la primera edició de la dormida popular. Per aquesta s’havia establert un programa d’activitats amb actuació del grup de percussió local Els homes del Temps, un recital de música amb el cantautor local Friscu, un concurs de pijames i una cercavila pel poble.

Només uns 40 participants de la dormida popular, es van atrevir a participar en les activitats vestits amb pijama.
Per últim, les activitats esportives, com la petanca, basquet, futbol, hoquei sobre patins i cursa de bicicletes, han posat en punt i final a les activitats de la festa major aquest passat cap de setmana.