La biblioteca de Tordera acull l’exposició ‘Dones i Tecnologia’


La biblioteca de Tordera acull fins al 10 de març l’exposició ‘Dones i tecnologia’. Aquesta exposició vol contribuir a posar en valor el paper de les dones en els àmbits de la ciència i la tecnologia. Les dones que apareixen en aquesta exposició van haver de lluitar no només per elles, sinó també per incrementar el paper de totes les dones en el món científic i tecnològic. El fet que les seves aportacions siguin reconegudes estimularà l’aparició de properes generacions de científiques i tècniques.

L’exposició presencial itinerària per les 10 biblioteques del Maresme que participen al projecte TecnoGirl. Hi trobarem onze dones que tenen un paper rellevant en l’àmbit de la ciència i la tecnologia. S’adreça a tota la ciutadania, però en especial interpel·la les noies, perquè en el futur puguin agafar el relleu d’aquestes figures rellevants. Ho explica la responsable de la biblioteca de Tordera, Sílvia Anfrons.

expo dones tecnologia

L’exposició online parteix d’un recull de 25 dones referents i amb la col·laboració de la ciutadania s’anirà ampliant. Al mateix temps, l’espai online organitza un recull d’activitats que de forma similar a TecnoGirl fomenten les vocacions tecnològiques en noies joves.

L’exposició inclou bibliografia de les dones protagonistes, i la podreu visitar en l’horari habitual de la biblioteca.