Aquest cap de setmana s’estrena el sènior femení del CEEB Tordera i el CPTordera lluitarà per sumar la tercera victòria consecutiva


Ja tenim aquí un nou cap de setmana esportiu torderenc amb la principal novetat del debut del sènior femení del bàsquet al pavelló dels Països Catalans. Amb l’estrena de la nova categoria i sense res a perdre, les torderenques rebran el filial del Snatt’s Femení Sant Adrià “B” amb el repte de poder tornar al ritme de partit. L’enfrontament serà a les 19:30h del dissabte i el podreu seguir en directe a través de Ràdio Tordera i també mitjançant el canal alternatiu de Youtube d’aquesta casa.

Quinze minuts més tard, a les 19:45h, el Pavelló Parroquial acollirà la jornada 16 de l’OK lliga Plata. Després de recuperar sensacions i seguir sumant els tres punts, el CPTordera rebrà el Capellades, el penúltim classificat de la categoria. L’objectiu és ben clar, seguir amb el mateix nivell alt de joc i poder establir-se a la mitja taula a més de poder sumar el que seria la tercera victòria consecutiva. El partit també es podrà seguir pel 107.1FM i mitjançant el canal habitual en streaming del Youtube.