LA FESTA MAJOR DE TORDERA ARRIBA A LA RECTA FINAL AMB ELS JOCS DE CUCANYA, L’ELECCIÓ DE LA PUBILLA I HEREU, EL SOPAR POPULAR I LA CURSA D’ASES, COM A PRINCIPALS ACTIVITATS.


La festa major de Tordera, arriba aquest dies a la recta final. Les activitats, s’han iniciat aquest matí amb el concurs de pintura ràpida, reservat a pintors locals. La inauguració de l’exposició d’aquest concurs i el lliurament de premis es farà el dia 6 de setembre a dos quarts de 9 del vespre al teatre Clavé. Les obres romandran exposades fins al 10 de setembre. D’altra banda, a les 9 del matí s’ha celebrat un esmorzar popular i jocs de cucanya, organitzat per diverses entitats de Tordera. A les 11 del matí, el niu del xot, ha preparat un espectacle infantil amb els animadors Friscu i Edu, a la pista de l’Amistat, seguidament s’ha celebrat una xeringada al parc de l’esplai. A les 1 del migdia, al parc de la sardana, és realitza una novetat de la festa major amb el pal engreixinat, tal i com explica la regidora, Maria Àngels Cayró.

A partir de dos quarts de 2, vermut popular amb l’actuació de l’orquestra de Pere Cot.
A dos quarts de 6, a la pista de l’Amistat, concert de festa major, a càrrec de la Blanes Orquestra. A les 7, audició de sardanes amb la cobla ciutat de Mataró, a la mateixa hora, rebuda de les pubilles i els hereus convidats al parc de la sardana, amb un torneig de futbolí.

A les 8 a la pista de l’amistat, ball de tarda amb la Blanes Orquestra, a les 11 serenata a la plaça l’església. Finalment, a les 12 ball de nit, a la mitja part, proclamació de la pubilla i l’hereu de Tordera 2004.
Demà de dos quarts d’onze del matí fins a dos quarts de dues i de quatre a sis de la tarda a la piscina municipal, festa aquàtica amb inflables. L’organització recomana que els petits que no sàpiguen nedar vagin acompanyats d’un adult i portin braçals de seguretat. A les 9 del vespre, IX sopar popular a la pista de l’Amistat i ball amb el grup la banda del Drac.

El dissabte 28 d’agost, com a novetat d’enguany hi haurà la cursa d’ases al camp municipal d’esports a partir de les sis de la tarda. Els participants hauran de ser majors de 16 anys. És un acte organitzat pel consell municipal de joventut. Després de la cursa hi haurà una passejada infantil amb ases.

L’últim acte d’aquesta festa major, serà una nova edició de La Peixera, al parc Prudenci Bertrana, en la qual hi haurà el concert de The Kitchen, Yoly personality i La suite Mosquito.

L’acte s’iniciarà a les 11 de la nit al parc Prudenci Bertrana i posarà punt i final a la programació de festa major de Tordera 2004.