Puja l’atur a Tordera en 4 persones el mes de febrer


L’atur ha pujat fins a les 1.499 persones aquest mes de febrer a Tordera, 4 més que el mes anterior. Respecte al febrer de l’any passat hi ha 315 persones més que consten com a desocupades inscrites a les oficines del Servei Públic d’Ocupació. Segons dades de l’Observatori del Treball i Model Productiu, la taxa d’atur al municipi se situa ara en el 20,23% . El regidor d’ocupació, Rafa Delgado recorda el perfil de persona desocupada a Tordera.

Delgado atur

Al conjunt del Maresme hi ha 31.123 persones sense feina. Respecte al mes de gener l’atur ha baixat en 19 persones, situant-se en el 14,36%. 14 municipis de la comarca han registrat un descens en el nombre de persones en situació de desocupació, el mateix nombre de municipis, 14, són els que augmenten xifres en l’atur registrat del mes de febrer.