El CEEB Tordera decideix canviar d’entrenador a cinc dies pel començament de la lliga


Aquest proper dissabte el sènior femení del CEEB Tordera iniciarà la nova competició basquetbolista “Campeonato de España de Primera División – Copa Catalunya”. Una de les notícies de la setmana és la destitució del fins ara tècnic de l’equip Juanjo Segura i el substituirà un ja conegut a les banquetes torderenques i coordinador general de l’entitat Marc Alonso. Ahir vespre dins del Show diari explicava els motius principals d’aquesta decisió.

Alonso destitucio 1

Alonso afegia que no s’ha complert l’aposta inicial que havien dipositat i detallava que Segura no estava gaudint de l’experiència torderenca.

Alonso destitucio 2

Des de ja fa unes setmanes l’equip està preparant el seu debut d’aquest dissabte al pavelló dels Països Catalans. Marc Alonso va dirigir ahir nit la primera sessió amb les jugadores amb el principal objectiu de recuperar el rumb i intentar gaudir novament la dinàmica de partit.