IniciAppA partir d’avui es recuperen les visites als pacients de llarga estada...

A partir d’avui es recuperen les visites als pacients de llarga estada de l’Hospital Sociosanitari de Calella

Es comencen a relaxar, a poc a poc, algunes mesures a l’Hospital Sociosanitari de Calella. A partir d’aquest dilluns 1 de març es recuperen les visites de familiars als pacients ingressats a llarga estada. La millora de les dades i el fet que la majoria de persones d’aquesta unitat ha generat anticossos contra la Covid-19, ja sigui per haver passat la malaltia o per haver rebut la primera dosi de la vacuna, permet una lleugera obertura.

Les visites als pacients de llarga estada s’hauran d’acordar prèviament amb els professionals de la unitat, ja que seran els encarregats d’autoritzar-les i fer-ne el seguiment. S’estableixen dues franges horàries diàries d’una hora cadascuna, al migdia de 13:00h a 14:00h o a la tarda de 18:00h a 19:00h. Les visites només es podran fer en una de les dues franges i només es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient, que sempre haurà de ser la mateixa persona per minimitzar riscos.

Els familiars, que ja han estat informats d’aquesta nova mesura, han de portar posada en tot moment la mascareta i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts de la unitat.

Així mateix els acompanyants i els pacients podran acudir als espais comuns, com per exemple, el vestíbul de l’hospital, sempre que hi hagi una baixa afluència de persones i es compti prèviament amb l’autorització dels professionals.

Les visites a la unitat de llarga estada de l’Hospital Sociosanitari de Calella es va decidir suspendre-les a principis del mes de gener quan la situació epidemiològica va empitjorar i el nombre de casos de coronavirus anava a l’alça.

ÚLTIMES NOTÍCIES