Pas endavant del CPTordera en aquesta jornada de l’OK Lliga Plata (4-1)


Segona victòria consecutiva del Club Patí Tordera a l’OK Lliga Plata. El partit d’aquesta jornada no era gens fàcil, però tenia una cert valor especial per començar a desmarcar-se de les posicions de baix de la lliga. Malgrat que el Deportivo Liceo va posar el primer gol al marcador ben aviat, els grocs i vermells van tenir controlat en tot moment l’enfrontament amb possessions llargues, ocasions diverses de gol i bones tasques defensives. Al descans el resultat ja era d’empat i a la represa els de Tete Hugas ja van anar a segellar el triomf amb el 4-1 definitiu. Novament cal destacar els dos gols de Guillem Coll sumats als de Pablo Torres i Arnau Bertran que també van aconseguir diana. L’entrenador del Tordera, Tete Hugas comentava que havia viscut el millor partit del curs.

Hugas post liceo

El CPTordera es manté a la setena posició a vuit punts del descens i pressiona al Liceo que és el sisè a només quatre de diferència. Aquesta setmana l’hoquei patins es tornarà a quedar al Parroquial i rebran la visita del Capellades, el penúltim de la categoria.