14 positius de Covid19 a la última setmana a Tordera


Tordera registra 14 casos de Covid-19 a la última setmana i es manté en risc molt alt de contagi del virus. El total de casos acumulats al municipi ja és de 981. Aquestes xifres suposen 43 casos registrats a Tordera en les dues últimes setmanes.  

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (rho7) es troba a 1.00 (l’epidèmia creix si és superior a 1). Baixa el risc de contagi, que se situa molt alt, amb un valor de 248.56 (molt alt). El director del CAP Tordera, Leonardo Heredia apunta que han baixat els casos a Tordera en les últimes setmanes, però cal no abaixar la guàrdia.

Heredia 26 febrer

Segons les darreres dades del portal Traçacovid del Departament d’Educació, a Tordera tenim 2 grups confinats a l’escola Vedruna que afecten a 62 alumnes i 3 docents.