Continuen baixant els ingressats per Covid19 als centres de la corporació del Maresme i la Selva


El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 44 persones, 8 menys que dilluns 22 de febrer. Actualment hi ha 10 persones a l’Hospital de Calella, 16 al sociosanitari de Calella i 18 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (22/02), a l’Hospital de Calella s’han registrat 2 ingressos i 10 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari, 4 són trasllats al Sociosanitari de Calella i 2 són pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (22/02), s’han registrat 2 ingressos, cap alta i cap defunció.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (22/02) s’han registrat 5 ingressos, 4 dels quals són pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la Unitat de Medicina Interna de l’Hospital de Calella. També s’han comptabilitzat 7 altes, 6 de les quals són pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 6 persones.