61 establiments participaran a la guia de promocions de la Fira del Ram 2021. Demà és el darrer dia per inscriure-s’hi.


La situació actual de la pandèmia, la vigència de l’Estat d’Alarma i les restriccions decretades pel Govern que prohibeixen les fires de mostres, obliguen l’Ajuntament de Tordera a suspendre la celebració de la Fira Mercat del Ram a l’entorn parc Prudenci Bertrana. Com alternativa, l’àrea de Promoció Econòmica ha contactat amb comerciants i empresaris per demanar la seva participació a la campanya de la Fira mitjançant promocions i descomptes dels seus productes durant la setmana del 22 al 28 de març. La voluntat de l’Àrea és editar una publicació amb tots els descomptes i promocions dels establiments i empreses interessats per fer-la extensiva a tota la ciutadania mitjançant bustiada porta a porta i publicació a xarxes socials. La campanya de difusió de les promocions  anirà lligada a un nou sorteig de xecs regals, que implicarà una injecció directa de 10.000 € al teixit econòmic local. Segons informa el consistori, actualment ja són més de 61 establiments inscrits en aquesta iniciativa.

En paral·lel a la campanya de descomptes i promocions de Fira del Ram, Promoció Econòmica, conjuntament amb Cultura i Medi Ambient, estan treballant en un programa d’activitats i conferències a l’entorn de la història de les fires, la sostenibilitat, el canvi climàtic i la seva relació amb els productes de proximitat que tindrà lloc durant el cap de setmana de “Fira” al Teatre Clavé. En parla la regidora de Promoció Econòmica, Nàdia Cantero.

suspensio fira 2

Els comerciants i empresaris que es vulguin adherir a la campanya de descomptes i promocions que es promourà durant la setmana del 22 al 28 de març, poden inscriure’s fins demà divendres, al formulari que trobareu a www.tordera.cat