Protecció Civil de Tordera obre convocatòria per incorporar voluntaris


El cos de Protecció Civil a Tordera obre un període de demanda de nous voluntaris. Els agents de Protecció de Civil de Tordera ja porten mes de tres anys en servei al poble, concretament des del 2 de Juny del 2017, primera actuació registrada del cos de seguretat. Actualment, formen part del cos de seguretat 10 persones, però segons el cap operatiu del cos de Protecció Civil Joan Bascuñana, es necessita més personal per poder fer totes les tasques que duu a terme aquest òrgan.

proteccio civil 1

Per poder ser voluntari s’ha de tenir més de 18 anys i ser resident a Catalunya, concretament s’ha de viure a prop del municipi torderenc. Bascuñana explicava quines tasques faran els voluntaris i quin procés han de seguir per arribar a formar part del cos.

proteccio civil 2

Tal com expliquen els agents del cos de Protecció Civil, volen recordar a tots els habitants que el servei de Protecció Civil és obert a tothom i amb la finalitat de garantir la seguretat i ajudar a qui sigui possible. Envia les teves dades o demana més informació a protecciocivil@tordera.cat