Tordera vol recuperar les jornades d’entitats


L’Ajuntament vol donar un nou impuls a les entitats.  Tordera és un dels pobles del Maresme amb un major gruix associatiu per habitants. És per això que des de la regidoria de participació ciutadana volen recuperar les jornades d’associacionisme.

Aquesta és una iniciativa que ja estava prevista per l’any passat però que es va haver de deixar per culpa de la COVID-19. La proposta es reforça, enguany, per seguir amb l’atenció personalitzada a cada entitat. Ho detalla el regidor de participació ciutadana, Josep Llorens.

llorens jornades entitats

Segons confirma Llorens, la intenció és que la Jornades d’Entitats d’aquest any reflexioni al voltant de què ens ha portat la COVID, què n’hem après i com se n’han de sortir les entitats, cadascun des del seu àmbit. Les jornades d’entitats es podria materialitzar durant els propers mesos.