Es fa una neteja voluntària a la Tordera


Dissabte passat un grup de veïns i veïnes del poble van realitzar una neteja voluntària a la Tordera. La iniciativa va néixer a les xarxes socials i la regidoria de Medi Ambient va donar-hi suport mitjançant eines i mesures de seguretat, la delimitació de la zona i la coordinació de la gestió dels residus.

Una tasca, que segons el consistori, demostra l’interès i la coresponsabilitat de la població per cuidar els espais naturals de Tordera.

D’altra banda, aquest passat cap de setmana des del cos de Protecció Civil de Tordera es van instal·lar a les illes de contenidors de la urbanització d’Àgora Parc, amb l’objectiu principal de difondre la nova ordenança de civisme. Aquesta acció s’anirà repetint a les diverses zones del municipi per arribar al màxim de població possible.