Obert un qüestionari de coneixement i competències digitals al municipi


L’Àrea d’Inserció i Ocupació de l’Ajuntament de Tordera ha obert un qüestionari per conèixer les competències digitals de la població de Tordera en el marc del projecte Treball Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona. Aquest projecte té per objectiu impulsar la tecnologia i l’acompanyament a la transició digital de persones, empreses i institucions.

Per aquest motiu, des del Servei Local d’Ocupació i Formació de l’ Ajuntament de Tordera es posa a la disposició de la ciutadania aquest qüestionari que valora entre d’altres, el coneixement digital, els mitjans tècnics de la població, els hàbits de consum en línia o l’ús de la identitat digital, entre d’altres aspectes d’interès. El resultat d’aquest qüestionari servirà per orientar i a oferir cursos i eines més precisos a les necessitats reals de la població i especialment als usuaris i usuàries del Servei. 

Per participar al qüestionari cal clicar aquest l’enllaç que trobareu a www.tordera.cat