El grup xou júnior del PA Tordera ja entrena pensant amb el Campionat de Catalunya


El cap de setmana del 10 i 11 d’Abril es disputarà el campionat de Catalunya de xous júnior a Riudoms. Així ho va anunciar la federació catalana de patinatge la setmana passada. Entre els equips que opten a aconseguir un bitllet pel campionat d’Espanya i trobem al Club Patinatge Artístic Tordera. Com a rival a batre en aquest tipus de competició, les torderenques intentaran aconseguir una plaça per l’estatal malgrat les circumstàncies adverses que estan vivint. El president de l’entitat Juan Carlos Herrero detallava que tots els membres de l’equip tenen una actitud positiva per fer front a la nova realitat que viuen, tant amb la preparació com les adversitats patides.

Herrero camp cat 1

Herrero comentava que és important per les patinadores poder marcar-se un repte on poder centrar-se i motivar-se.

Herrero camp cat 2

Aquest campionat de Catalunya de patinatge es pot celebrar després de la flexibilització d’algunes mesures per part del Govern, que ha autoritzat la celebració d’aquelles competicions que siguin d’accés a competicions estatals.