Un 85% dels treballadors d’Oysho Tordera secunden la protesta per exigir les mateixes condicions que la resta de centres del Grup Inditex


La plantilla d’Oysho Logística a Tordera va aturar ahir l’activitat a la planta en el marc d’una jornada de vaga per reclamar que s’equiparin les seves condicions laborals a la d’altres empleats del grup Inditex. El comitè d’empresa havia convocat l’aturada des de diumenge a les 21:00h i fins dilluns a les 22:00h amb l’objectiu d’afectar tots els torns. Denuncien que les diferències salarials amb altres empreses del mateix grup i del mateix polígon són de fins a 300 euros, i que si es compara amb els centres de Galícia s’arriba a un greuge d’un 45% de la massa salarial. Ho explicava el portaveu del comitè d’empresa d’Oysho Logística a Tordera, Alberto Fernández.

Alberto Fernàndez 1

Alberto Fernández, assenyala que després d’un any i dos mesos negociant amb la direcció no s’ha arribat a una entesa per millorar les condicions dels treballadors.

Alberto Fernàndez 2

Segons fonts del comitè d’empresa, el seguiment de la jornada de vaga va ser del 85% en un centre amb 140 treballadors, fet que consideren un èxit.