Oberta fins el 25 de febrer una ajuda destinada a persones treballadores afectades pels ERTOS i fixos discontinus


El departament de treball, afers social i famílies mitjançant l’ordre tsf/33/2021, té obert el tràmit d’inscripció prèvia de l’ajut extraordinari dirigit a persones treballadores afectades per un expedient de regulació temporal d’ocupació com a conseqüència de la crisi derivada de la covid-19 i a persones amb contracte fis discontinu beneficiaris de la prestació extraordinària.

La Prestació econòmica en un pagament únic, té la finalitat de complementar la pèrdua de poder adquisitiu de les persones  de les persones amb bases reguladores més baixes de la prestació per desocupació que ha estat afectades per un ERTO, com a conseqüència de la suspensió total o parcial dels seus contractes, així com de les persones treballadores amb contracte fix discontinu amb bases reguladores més baies a la prestació extraordinàries. Ho explica la tècnica d’ocupació a Tordera Mar Villegas.

ajuda erto

El termeni per presentar sol·licitud finalitza aquest dijous 25 de febrer. S’ha de presentar de forma telemàtica

Per a més informació podeu consultar-ho al següent enllaç:

https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/soc/informacio-sobre-el-coronavirus-sars-cov-2/ajuts-extraordinaris-per-al-manteniment-de-lactivitat-economica-enfront-la-covid-19-2021-/

i també a la web del departament de la generalitat: https://serveiocupacio.gencat.cat

A més us podeu adreçar al servei local d’ocupació per qualsevol dubte o assessorament que es necessiti.