Aquesta temporada el primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera no tornarà a la competició


Així ho van decidir entre tots els membres de l’equip i l’entitat. El primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera no tornarà a competir oficialment aquesta temporada 20-21. Tenint en compte els pocs entrenaments que s’estan executant, les baixes d’alguns jugadors per l’epidèmia i la precipitació que pugui determinar la federació catalana de rugbi pel reinici oficial de les lligues, prefereixen fer aquesta aturada de partits pels pròxims mesos. Malgrat això, se seguirà entrenant per poder arribar amb més garanties i no perdre el ritme esportiu que havia aconseguit aquest conjunt. En parlava dins del Show dels Esports en Lluis Torrelles.

Torrelles no competicio 1

Pel que fa a la resta de categories del planter segueixen amb la seva formació. Torrelles explicava l’activitat que tenen, però subratllava que hi ha gent que ha escollit no tornar de moment.

Torrelles no competicio 2

Tot i no tenir efectius suficients tampoc han volgut ni plantejat unir-se amb altres entitats per tal de poder arribar al mínim de jugadors.