El món del motor sobre les dues rodes també resulta greument afectat per la crisi sanitària de la COVID-19.


Foto: Amador Garcia

El Motoclub Tordera 7 i 1/2 és una entitat torderenca que materialitza la passió per les motocicletes antigues des de 2006, any en què es va constituir, i des de aleshores venen organitzant exposicions, trobades, passejades,  sortides arreu de Catalunya i vermuts populars; tot allò que, en definitiva, serveixi per fer caliu entre tothom qui comparteixi l’admiració pel sector del motociclisme o, si més no, per tothom qui vulgui gaudir d’esdeveniments del món del motor organitzats amb molt d’entusiasme, tant pels més joves com pels més veterans, doncs uns descobreixen allò que els altres recorden amb nostàlgia i il·lusió.

El president de l’entitat, Andrés Molina, ha compartit amb Ràdio Tordera la perspectiva que tenen sobre el món de les dues rodes des del Motoclub Tordera 7 i 1/2.

Tall de veu 1 Andrés Molina

Amb la situació actual per la COVID-19, l’activitat de l’entitat s’ha vist molt reduïda, doncs l’acumulació de persones és la principal característica dels diversos esdeveniments que organitzen.

Tall de veu 2 Andrés Molina

Tal com el president explica, a curt termini, només tenen esperances de poder realitzar alguna exposició de motocicletes, doncs altres activitats com sortides o vermuts populars es veuen clarament afectades, ja sigui per les limitacions de mobilitat o bé per les restriccions d’aglomeració de persones.