El Tordera fa els deures a la pista del cuer i recupera sensacions per encarar els propers partits (4-7)


Victòria necessària i obligada la que va aconseguir el Club Patí Tordera aquest passat dissabte a la Corunya. Els de Tete Hugas visitaven la pista del Companyia de Maria, el cuer de l’OK lliga Plata. Els torderencs van controlar en tot moment l’enfrontament sobretot durant la primera part. A més a més, aquesta setmana s’ha recuperat l’efectivitat de cara porteria, una de les opcions on l’equip anava més coix en els darrers partits. El mateix entrenador del Tordera comentava que s’havia recuperat aquesta actitud ofensiva.

Hugas post companyia

Les dues últimes incorporacions Eloi Matas i Guillem Coll amb dos gols, Pablo Torres, Arnau Bertran i Jordi Mateos “Churi” amb un, van ser els autors dels gols grocs i vermells. Després d’aquesta jornada són setens classificats amb 17 punts. Aquesta setmana tornarà l’hoquei al Parroquial amb la visita del filial del Liceo dissabt a les 19:45.