IniciNoticiesCulturaAQUESTA NIT CONEIXEREM LA NOVA PUBILLA I HEREU DE TORDERA 2004, QUE...

AQUESTA NIT CONEIXEREM LA NOVA PUBILLA I HEREU DE TORDERA 2004, QUE SUBSTITUIRAN DEL CÀRREC A CARME NEIRA I JORDI PIMAS, RESPECTIVAMENT.

Aquesta nit coneixerem el nom de la nova pubilla i el nou hereu de Tordera 2004. Els elegits substituiran del càrrec a Carme Neira i Jordi Pimas, respectivament. L’elecció s’efectuarà a la mitja part del ball de nit amb la Blanes Orquestra. La pubilla de Tordera i pubilla del Maresme, Carme Neira, fa un balanç molt positiu del seu any de pubillatge.
L’hereu de Tordera i fadrí comarcal, Jordi Pimas, també destacava molt positivament el seu any com hereu.
Recordem a les 5 candidates a pubilla, Anna Camps, té 18 anys, és la pubilla del veïnat de Sant Pere i és estudiant de química. Camps, ens parla sobre la festa major de Tordera.
Georgina Cuenca, té 18 anys i és estudiant d’Arts i disseny. Cuenca, ens explica com veu el futur.
Anna Dalmau, té 18 anys i és estudiant de periodisme. Dalmau, ens parla sobre com creu que ha de ser l’hereu i la pubilla.
Lídia Ferrer, té 17 anys , és pubilla del veïnat de sant Daniel i és estudiant de publicitat i relacions públiques. Ferrer, explica com veu Tordera.
Ariadna Marques, té 18 anys , és pubilla del veïnat de Sant Andreu i és estudiant de batxillerat. Marquez, ens parla sobre la festa major de Tordera.
Anem a coneixer els 3 candidats hereu de Tordera. Eloi Andaluz Fullà, té 19 anys i és estudiant arquitectura tècnica. Andaluz, ens parla sobre la festa major de Tordera.
Albert Muñoz Genis, té 18 anys i és estudiant de cicle formatiu de grau superior de tècnic en animació d’activitats físico-esportives. Muñoz, ens parla sobre la seva visió del poble de Tordera.
Edgar Ribot Llobet, té 17 anys i és estudiant d’Enginyeria química. Ribot, explica com creu que hauria de ser la pubilla i hereu de Tordera.
Cal recordar que les votacions a pubilla i hereu, es podran realitzar a les urnes de la pista de l’amistat i per internet, fins al concert de tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES