El TKD+Tordera Taekwondo aconsegueix ple absolut de medalles al 3r campionat internacional on-line veneçolà


Els 13 competidors torderencs que van participar en el 3r campionat internacional on-line organitzat per la federació veneçolana de taekwondo, van sumar medalla. Aquest és el resum del palmarès que el TKD+Tordera va aconseguir aquesta passada setmana en aquesta competició que es realitzava mitjançant vídeos. 10 medalles d’or, 2 medalles d’argent, 1 medalla de bronze és el complot global de premis aconseguits. L’Oscar Pavon coordinador i entrenador de l’entitat valorava la mostra feta.

Pavon tkd torneig 1

Pavon ressaltava el nivell de confiança amb què es troben malgrat les circumstàncies adverses i la falta d’entrenament dels darrers mesos.

Pavon tkd torneig 2

Des de fa quinze dies els esportistes han pogut tornar al local amb un 30% d’aforament recuperant així una part de la seva activitat esportiva.