EL CLUB FILATÈLIC DE TORDERA PREPARA PER L’ANY VINENT LA JUVÈNIA 2005. UN CERTAMENT ÀMBIT ESTATAL QUE ES REALITZARÀ A TORDERA.


El club filatèlic de Tordera prepara per l’any vinent l’edició de la Juvènia 2005. Es tracta d’un certamen on hi participen joves de tot l’estat aficionats a la filatèlia. El membre de la junta, Josep Matas ha explicat que aquest any el príncep Felip i la seva esposa Letízia han acceptat la presidència d’honor de la Juvènia 2005 que se celebrarà a Tordera.

D’altra banda, el club filatèlic de Tordera va organitzar dins el actes de la festa major una nova edició de l’exposició filatèlica Expotor 2004. Enguany la temàtica dels segells era l’Any Dalí i aportacions locals. 

En el transcurs de la inauguració també es va fer la presentació oficial de l’exposició nacional de filatèlia juvenil, Juvènia 2005.