L’Ajuntament convoca ple amb 10 punts en l’ordre del dia


L’Ajuntament de Tordera convoca ple ordinari amb 10 punts en l’ordre del dia. A la part resolutiva destaca la pròrroga de gestió del servei de Mobilitat Internacional per a Joves i la revisió del contracte de concessió del servei públic de la llar d’infants municipal. A l’apartat de mocions, En Comú Podem en presenta una per demanar que s’apliqui la llei del dret a l’habitatge en una propietat ubicada al carrer Santiago Russinyol; ERC i la CUP presenten una moció per a la protecció dels camins tradicionals del Montnegre: Ciutadans demanarà que s’adoptin mesures per reduir la pujada de la llum i ERC també presenta una proposta de suport al conseller Bernat Soler, acusat de desobediència greu per l’1 d’octubre. El ple acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes.

La sessió serà a porta tancada, començarà a les 19:00h i la podreu seguir a través del 107.1FM o bé per streaming de youtube.