Els Mossos d’Esquadra alerten sobre un engany a través del servei de missatgeria de WhatsApp


Alerten sobre un repunt de casos d’intents de robatoris de comptes de WhatsApp sol·licitant el codi de verificació. Darrerament, algunes persones han rebut aquest missatge en que els delinqüents intenten enganyar als usuaris perquè els facilitin el codi de verificació que han rebut a través d’un SMS amb l’objectiu de configurar el compte associat a aquest número de telèfon en un altre dispositiu.

La petició es fa a través d’un missatge de WhatsApp d’algun contacte que tenim al mòbil.

Es demana a les persones que hagin facilitat el codi de verificació rebut a través d’un SMS que es posin en contacte amb els administradors de WhatsApp per recuperar tot el control del telèfon. El procés, però, pot costar de dur a terme.