El torderenc Narcís Barrera ha deixat de ser segon entrenador del FC Andorra


Una de les notícies més sorprenents dels darrers dies a la segona divisió “B” de futbol ha estat la destitució de Nacho Castro i del torderenc Narcís Barrera com a tècnics del FC Andorra. Pel que fa als resultats, l’equip es troba classificat a la segona posició amb bones xifres i per tant el projecte estava funcionant. El mateix Barrera, en declaracions a Ràdio Tordera detallava els motius d’aquesta fulminant destitució.

Barrera destitucio andorra 1

Barrera explicava que durant aquests mesos han treballat amb molta pressió i tensions sobretot a l’hora de prendre decisions importants per l’equip. Tot i això marxen amb el cap ben alt i tranquils saben que la feina l’han fet el millor que han sabut.

Barrera destitucio andorra 2

Pel que fa a la relació amb en Gerard Piqué, en Narcís la considera de cordial de “president-entrenador-treballador” malgrat que el jugador blaugrana si seguia setmanalment el projecte futbolístic.

Barrera destitucio andorra 3
A hores d’ara el torderenc no té massa clar que farà, però té previst quedar-se al país andorrà i esperar a final de temporada per a veure si ressorgeix algun nou projecte. L’entrevista sencera amb en Narcís Barrera la podreu escoltar íntegrament aquest vespre dins del Show dels Esports.