El CPTordera es torna a deixar punts fora de casa


El Club Patí Tordera ha començat amb mal peu la segona volta de lliga. El dissabte van visitar la pista del Sant Cugat i van encaixar la cinquena derrota consecutiva (7-5). Després d’uns correctes primers 25 minuts de joc, la segona part va ser dominada pel conjunt local que conjuntament amb una desastrosa actuació arbitral van acabar de condemnar l’equip groc i vermell. L’entrenador del Tordera Tete Hugas argumentava que malgrat ells cometre errors en el joc, els àrbitres havien condicionat el partit.

Hugas post St Cugat 1

El capità Eloi Roura valorava com havia anat el partit i destacava novament les desconnexions que té l’equip quan tornen a encaixar gols amb poc minuts.

Roura post st cugat 2

El CPTordera és el vuitè classificat de l’OK Lliga Plata Nord amb 11 punts i un partit menys. Aquesta setmana tornarà l’hoquei al parroquial contra un rival directe, el Dominicos dissabte a les 21:00h.