Coordinació entre Ajuntament i CAP per fer cribratge massiu entre els alumnes torderencs confinats actualment


La regidoria d’ensenyament d’acord amb el CAP Tordera han coordinat esforços per demanar el servei epidemiològic de la Generalitat el cribratge massiu entre els alumnes dels grups escolars confinats actualment. Una acció que se centra en els 421 alumnes de l’IES Lluís Companys de 14 grups classe que es troben confinats des de dilluns. El regidor d’ensenyament, Pau Megias considera que era necessària un cribratge massiu per controlar la transmissió del virus.

pau cribratge massiu 1

Cada centre informarà les famílies del procés que hauran de seguir per aquest cribratge que s’està duent a terme en les darreres hores. Des de l’ajuntament, Megias assegura que segueixen apostant i recolzant l’escola segura amb tots els mitjans que tenim a l’abast.

pau cribratge massiu 2

Segons les darreres dades del portal Traçacovid del Departament d’Educació, a Tordera tenim 18 grups classe confinats que afecten a 502 alumnes. En concret, a l’Institut Lluís Companys hi ha 14 grups confinats amb 412 alumnes i 5 docents, a l’escola La Roureda tenim 2 grups confinats amb 36 alumnes i 3 docents, a l’Escola Vedruna 1 grup confinat amb 29 alumnes i 2 docents i L’escola Ignasi Iglesias hi ha 1 grup confinat amb 16 alumnes i 1 docent.