Es manté el nombre d’ingressats per Covid19 als centres de la corporació


El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 77 persones, el mateix que dilluns 18 de gener. Actualment hi ha 31 persones a l’Hospital de Calella, 30 al sociosanitari de Calella i 16 a l’Hospital de Blanes.

 Tenint en compte l’últim recompte (18/01), a l’Hospital de Calella s’han registrat 12 nous positius, hi ha hagut 14 altes, 2 de les quals són trasllats en altres centres sanitaris i 4 al sociosanitari de Calella, i 3 defuncions.

 A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (18/01), s’han registrat 9 ingressos, 5 altes i 3 defuncions.

 A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (18/01) s’han registrat 5 nous ingressos, 4 dels quals són trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la unitat de medicina interna de l’Hospital de Calella i hi ha hagut 1 defunció.

 Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 74 persones.