La capitana torderenca del vòlei Barça Anna Grima es mostra ambiciosa per la temporada


Des de ja fa unes temporades, la torderenca Anna Grima defensa els colors del primer equip de volei femení del Barça. En fa tres que assumeix la responsabilitat de capitanejar el conjunt i que enguany  té com a principal repte recuperar la màxima categoria estatal que va perdre el curs passat. En declaracions al Show dels Esports ella mateixa compartia l’experiència que viu dins l’equip com una de les jugadores de referència per a les seves companyes.

Grima barça volei 1

Desvetllava que amb l’arribada d’una psicòloga esportiva, l’equip ha evolucionat molt i ara mateix juguen més confiades i eficaces durant el partit.

Grima barça volei 2

Ara mateix són quartes classificades de la Súper Lliga Femenina 2 i a només 3 punts de les primeres classificades. Grima donava valor al fet de poder competir i entrenar malgrat les restriccions que s’apliquen dins l’esport.

Grima barça volei 3

Dins la mateixa entrevista compartia que d’ençà que va arribar l’epidèmia viu a Tordera actualment. Aprofita les estones que pot per fer esport i entrenar en els diferents espais naturals més propers.