Els CAP augmenten l’activitat entre un 10% i un 25% en una setmana


Els centres d’atenció primària (CAP) han augmentat l’activitat global, relacionada amb la covid-19 i altres patologies, entre un 10% i un 25% en una setmana. Infermeres i metges assenyalen que els CAP estan notant l’increment de casos de coronavirus dels últims dies a la vegada que han assumit la vacunació de la covid-19.  El director del CAP, Leonardo Heredia recorda que el procés de vacunació és una eina més per combatre la COvid19, però que per eradicar el virus el camí serà llarg. Per això avisi que cal no abaixar la guàrdia.

Leonardo no abaixar la guardia

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva és de 77 persones, deu més que dijous 14 de gener. Actualment hi ha 36 persones a l’Hospital de Calella, 26 al sociosanitari de Calella i 15 a l’Hospital de Blanes.