S’habilita un punt de recollida als hospitals de la Corporació perquè els acompanyants que ho necessitin deixin objectes personals als pacients ingressats


Arran de la suspensió temporal de visites als pacients ingressats als hospitals de la Corporació, Calella i Blanes, que es va posar en marxa a principis de gener, s’habilita un punt de recollida d’objectes personals a la recepció principal dels dos centres hospitalaris per evitar que els acompanyants accedeixin a les habitacions en el cas que hagin de fer arribar puntualment alguna cosa.

El punt de recollida per als acompanyants estarà disponible de 13:00h a 15:00h de dilluns a divendres. Els objectes personals que es vulguin fer arribar als pacients han d’anar dins d’una bossa i aquesta ha d’estar degudament identificada amb nom, cognoms, data de naixement i número d’habitació del pacient. En cap cas, es podrà deixar menjar.

Cap dels dos centres hospitalaris es fa responsable de la pèrdua o danys causats als objectes personals.