IniciAppL’empresa Kave Home estudia instal·lar-se a Tordera l’estiu de 2022

L’empresa Kave Home estudia instal·lar-se a Tordera l’estiu de 2022

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha confirmat l’inici dels tràmits urbanístics per la instal·lació d’una empresa especialitzada en mobles en els terrenys on hi havia el TORHO. Aquesta històrica empresa torderenca feia anys que tenia dificultats econòmiques i finalment ha optat per tancar portes.

En els terrenys on s’ubicava el TORHO, s’hi instal·larà l’empresa Kave Home especialitzada en disseny i fabricació de mobles. Segons Joan Carles Garcia,  L’Ajuntament ha donat el vistiplau per tal que s’iniciï el procés urbanístic per facilitar al grup Kave Home que construeixi unes naus per desenvolupar la seva activitat. Les previsions de l’ajuntament és que l’empresa estigui instal·lada i en funcionament l’estiu de 2022.

alcalde Kave Home 1

Joan Carles Garcia avança que l’ajuntament vetllarà per facilitar la implantació de l’empresa i negociaran per aconseguir que es prioritzi la contractació de treballadors del poble.

alcalde Kave Home 2

El grup Kave Home, és especialista en el disseny i fabricació de mobiliari i va tancar l’any 2019 amb una facturació de 59 milions d’euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES