Càritas Tordera es reactiva per la pandèmia


Els últims set anys Càrites es trobava aturada, però es va reactivar fa 6 mesos, arran de la pandèmia. El col·lectiu de voluntariat explica que actualment donen menjar a 15 famílies. Moltes persones anaven a demanar ajuda al mossèn l’any passat i va ser quan van pensar a engegar de nou l’activitat.

Susana López, voluntària de Caritas ens explica quina valoració en fan de les aportacions de la ciutadania torderenca.

càritas tordera la teranyina 1

Les voluntàries expressen que intentar alimentar a 15 famílies cada setmana és realment difícil i, per això, demanen, més que mai, la solidaritat dels torderencs. Susana i Vera parlen sobre què sol·liciten a la gent i a què van destinades totes aquelles donacions.

càritas tordera la teranyina 2

Susana López finalitza fent una crida a la gent jove que també s’acosti a la parròquia a fer donacions, declarant que la gent gran acapara la majoria de donacions. “No és una qüestió de religió”, comenta.