L’Esport Torderenc es mobilitza per demanar el retorn de la pràctica esportiva


El dissabte l’avinguda dels Països Catalans va ser l’escenari de la convocatòria “Ja N’hi ha Prou”. El principal reclam va adreçat perquè els entrenaments i les competicions esportives puguin tornar a disputar-se ja que tal i com marquen les dades, dins del sector esportiu els contagis són molt baixos. A més a més, es posava sobre la taula l’adaptació i esforços que estan fent les entitats per tal de complir les mesures estrictes d’higiene i seguretat. En Marc Muñoz membre del CEEB Tordera va ser l’encarregat de llegir el manifest.

Manifest Ja Nhi ha prou

El mateix CEEB Tordera, l’Athletic Club Tordera Parc i el CFTordera (via xarxes socials) van ser els clubs que de manera oficial es van adherir en aquest moviment. Un centenar de localitats d’arreu de Catalunya també van acollir concentracions. Aquest vespre dins del Show dels Esports podreu escoltar les veus d’alguns concentrats.