Tordera suma 62 nous casos de COVID-19 en una setmana


Tordera registra 62 casos de Covid-19 a la última setmana i es manté en risc molt alt de contagi del virus. El total de casos acumulats al municipi ja és de 802  i es marquen 4.437 casos sospitosos.

Aquestes xifres suposen 148 casos registrats a Tordera en les dues últimes setmanes.  El director del CAP, Leonardo Heredia considera que la pandèmia creix a Tordera.

Leonardo dades covid 15 gener

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (rho7) es troba a 0.83 (l’epidèmia creix si és superior a 1). Tot i així creix exponencialment el risc de contagi, que se situa molt alt, amb un valor de 642.18 (Molt alt)

La situació als centres de la Corporació marca una tendència a l’alça amb 67 persones ingressades. Actualment hi ha 31 persones a l’Hospital de Calella, 21 al sociosanitari de Calella i 15 a l’Hospital de Blanes.